Ayat 1,000 Dinar

“Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa disangka-sangka. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.” Amin

Followers

FACEBOOK - Mamatwin Babybundle

Kawan2 saya dah jarang upload kat blog skrg.. tp saya agak kerap juga upload kat Facebook.. sekiranya kawan2 yg masih nk follow saya sudi2lah add saya kt facebook ye.. 

cari mamatwin babybundle profile pic sama cam ke sebelah kiri tu..
ataupun ni linknya.. 


InsyaAllah lps raya haji ada bale baru yg akan di belah..  TQVM

BUNDLE KETOI - US LIGHT BABY RUMMAGES CANAM


Maaf sbb dh jarang wat New Upload skrg.. bz dgn keje n anak5.. tp stok tetap amik juga kdg2.. selama 4tahun ni stok dr guni ni la saya jual kt blog saya..

 Stok ni sgt hot selling items kt FB skrg.. Nak tnya apa2 pasal stok ni boleh SMS n WASSUP 019-2222 460.. condition baju spt yg dijual di blog selama ini. 

SEPT 048 - BOY SET

PRICE: RM 7.00
18-24 MONTHS

SEPT 047 - ARIZONA

PRICE: RM 8.00
SIZE: 2 YRS
BAHU: 8"
LABUH: 28"
LKC: 14"

BUK - IDDA (23/09)

SEPT 046 - FADED GLORY

PRICE: RM 8.00
SIZE: 2 YRS
BAHU: 8"
LABUH: 29"
LKC: 14"

CANTIK

BUK - IDDA (23/09)

SEPT 045 - GUESS

PRICE: RM 7.00
SIZE: 12 MOTHS
BAHU: 7.5" (ADJUSTABLE)
LABUH: 23"
LKC: 13"

SEPT 044 - REEBOK

PRICE: RM 5.00
SIZE: 2YRS
BAHU: FREE
LABUH: 27"
LKC: 18"

SEPT 043 - JUMPER

PRICE: RM 5.00
SIZE: 3 YRS
BAHU: 13"
LABUH: 32"
LKC: 20"

SEPT 042 - BOY SET

RM 8.00
SIZE: 18-24

BOTH LIKE NEW

SEPT 041 - BOY SET

PRICE: RM 8.00
SIZE: 4 YRS

BUK - SHIRLEY MJ

SEPT 040 - BOY SET

PRICE: RM 7.00

BUK - PRELOVE BUNDLE

SEPT 039 - BOY SET

PRICE: RM 8.00

BUK - RUBY

SEPT 038 - BOY SETS

RM 8.00

RM 8.00

BUK - MYLITTLEMUSTAQIM

SEPT 037 - BOY SETS


RM 8.00

RM 7.00

BUK - IKIN ZARA 

SEPT 036 - BOY SETS

RM 8.00

RM 7.00

RM 7.00

RM 7.00

RM 7.00

BUK - WALIDAH