Ayat 1,000 Dinar

“Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa disangka-sangka. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.” Amin

Followers

NEW UPLOAD - POSTPONE LPS CNY

Mintak Maap upload tersengguk2 skrg.. bz dgn kerja n budak4.. Esok saya nak wat clearence item.. nak clearkan stok serba sedikit.. boleh bg laluan kt stok baru.. Saya harap dpt wat uplod sebanyak yg mungkin.. 

Nak mintak maap juga terpaksa clearkan buking yg tahun lepas punya.. available upload yg tahun lepas saya dah delete.. sbb senang nak manage antara upload kt fb dan blog pasni.. vavava semangat baru la kata kan hihihikk..

Yg paid & hold terlalu lama n xde khabar berita pun saya terpaksa release juga.. sbbnya stor umah saya tu sempit sgt.. klu yg upload lama2 saya pun dah xtau barangnya kt mana.. banyak yg buking lama2 saya xdapat cari.. boleh claim balik duit anda kt saya.. saya cuma released buking.. duit anda saya simpan.. jgn risau..

Nak bgtau ni skrg saya juga baru berjinak2 menjual dan membeli di FB.. pada kawan-kawan lama pengunjung kt blog sudilah kiranya menge ADD saya di FB.. sbb saya juga akan wat uplod yg sama kt FB.. bawah ni addressnya.. TQVM